BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPatrik'in kredi kartı korkusu----

Patrik'in kredi kartı korkusu

Patrik'in kredi kartı korkusu
09 Ocak 2018 - 08:26 www.finansgundem.com

Rusya Ortodoks Kilisesi, alışverişlerde nakit para yerine kredi kartı talep edilmesinden şikayetçi

Amerika Birleşik Devletleri'nde ve Avrupa ülkelerinde eşcinsel haklarının her geçen gün daha fazla kabul görmesi Rusya'da rahatsızlık yaratmaya devam ediyor. Konu şimdi de "kredi kartlarına" bağlandı.

Rusya Patriği Kirill, Noel gecesi "Rossiya 1" televizyon kanalına verdiği röportajda "Bir gün bu kartlar işleten sisteme erişimimiz karşısında sadakatimiz talep edilirse ne yaparız?" diye sordu.

Patrik adını vermediği bir Avrupa ülkesinide hazırlanan vatandaşlık ve oturum temalı videoda LGBT konusunun ön plana çıkarılmasından rahatsız olduğunu dile getirdi.

Kirill, "Bir gün finans sisteminin içinde kalabilmemizin koşulu olarak bize de bu şartlar dayatılırsa ne yapacağız? Kilise bu tehlikelere karşı uyarılarda bulunmaya devam edecek" şeklinde konuştu.

Kirill aynı röportajda toplumda her zaman zenginlerin ve fakirlerin olacağını, ancak iktidarın aradaki farkın kapanması için çaba göstermesi gerektiğini söyledi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)