BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemParlamento onaylarsa 29 Mart'ta AB'den ayrılacak----

Parlamento onaylarsa 29 Mart'ta AB'den ayrılacak

Parlamento onaylarsa 29 Mart'ta AB'den ayrılacak
26 Şubat 2019 - 17:05 www.finansgundem.com

İngiltere Başbakanı Theresa May, İngiltere'nin yalnızca parlamentonun açık onayı olması durumunda, 29 Mart'ta Avrupa Birliği'nden anlaşmasız ayrılacağını söyledi.

Başbakan May, milletvekillerine 12 Mart tarihine kadar revize edilmiş Brexit anlaşmasını onaylamazlarsa, anlaşmasız ayrılıp ayrılmama konusunda oylama yapılacağını sözü verdi. Bu milletvekilleri revize edilmiş Brexit anlaşmasını reddederlerse, parlamento 14 Mart'ta Madde 50 müzakere döneminin "kısa, sınırlı şekilde uzatılmasını" istenip istenmediğini oylayacak. 

May, parlamentoda yaptığı açıklamada "İngiltere sadece bu sonuç için Avam Kamarası'nda açık onay olması halinde, 29 Mart'da anlaşmasız ayrılacak" dedi. 

Sterlin, May'in Brexit'in ertelenmesini görmek istemediğini ve bunu yapmanın AB ile anlaşmaya varmayı kolaylaştırmayacağını belirtmesinin ardından dört ayın zirvesinden geriledi. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)