BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemParlamenter sistemin son MGK toplantısı----

Parlamenter sistemin son MGK toplantısı

Parlamenter sistemin son MGK toplantısı
29 Mayıs 2018 - 02:10 www.finansgundem.com

Parlamenter sistemdeki son MGK toplantısı yarın yapılacak. Binali Yıldırım, 'başbakan' sıfatıyla son kez MGK toplantısında yer alacak

Milli Güvenlik Kurulu (MGK) 24 Haziran’daki çifte seçimlerden önce Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında yarın Beştepe’de toplanacak.

Seçim beyannamesinin açıklanmasının ardından sahaya inen Erdoğan, kampanya mitinglerine MGK arası verecek. Erdoğan, yarın parlamenter sistemin son MGK’sına başkanlık edecek. MGK toplantısına, Binali Yıldırım “Başbakan” sıfatıyla son kez katılacak. Beştepe’de yapılacak toplantının en önemli gündem maddesi ise seçim güvenliği olacak. Çifte seçimlerde alınması planan güvenlik önlemleri son kez gözden geçirilecek. Bu kapsamda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun MGK’ya bir sunum yapması bekleniyor. Toplantıda, ayrıca iç ve dış tehditler, FETÖ, PKK, PYD-YPG’ye karşı yürütülen mücadele ile sınır bölgesindeki gelişmeler de değerlendirilecek.

KABİNENİN “VEDA” TOPLANTISI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4 Haziran Pazartesi günü de 65. Hükümetin Bakanlar Kurulu’nu son kez Beştepe’de toplayacak. Toplantıda hükümetin 2 yıllık dönemdeki icraatlarının yanısıra seçim güvenliği en önemli başlıklardan biri olacak. Toplantıda Erdoğan, başta Başbakan Yıldırım olmak üzere kabineye hizmetleri nedeniyle teşekkür edecek. Erdoğan, toplantının ardından Beştepe’de Bakanlar Kurulu üyelerine iftar yemeği verecek. (Hürriyet / Erdinç Çelikkan)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)