BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinParis'te silahlı çatışma çıktı----

Paris'te silahlı çatışma çıktı

Paris'te silahlı çatışma çıktı
18 Kasım 2015 - 08:49 www.finansgundem.com

Fransız polisi Paris'in Kuzeyindeki ST. Denis Bölgesinde operasyon düzenledi

Paris'teki saldırılara katıldığı bildirilen iki teröristi arayan polisin Paris'in kuzeyinde yaptığı operasyonda çatışma çıktı.

Fransız polisinin, Paris’teki terör saldırıları ile ilgili olarak başkentin kuzeyindeki Saint-Denis banliyösünde yaptığı operasyonda bir teröristin öldürüldüğü, bir teröristin de üzerindeki bombayı patlattığı bildiriliyor.

Operasyonun saldırıları planladığı öne sürülen Abdelhamid Abaaoud'un yakalanması amacını taşıdığı öne sürüldü.

Patlama ve silah sesleri duyulduğu belirtilen Paris'in kuzeyindeki banliyölerden Saint Denis'deki operasyonun devam ettiği, iki polisin yaralandığı kaydedildi.

HEDEFTE SALDIRI EMRİNİ VEREN ZANLI VAR

BFM televizyon kanalına bilgi veren polis kaynakları, terörle mücadele ekiplerinin katıldığı operasyonun hedefinin Paris'teki saldırılarda yer aldığı bildirilen iki teröristin ve saldırı emrini veren Abdelhamid Abaaoud isimli zanlının yakalanması olduğunu bildirdi.

"CAMLARINIZI KAPATIN" ÇAĞRISI

Sabaha karşı başlatılan özel harekat ve terörle mücadele polisleri ile ordu birliklerinin katıldığı operasyonda çok sayıda patlama sesi duyuldu.

Operasyon havadan da helikopterle izlenirken bölgede halka "evinizden çıkmayın ve camlarınızı kapatın" çağrısı yapıldı.

KADIN TERÖRİST KENDİNİ PATLATTI

Operasyon sırasında iki polisin yaralandığı, bir teröristin öldürüldüğü, bir kadın teröristin de üzerindeki bombayı patlattığı bildiriliyor.

Fransa'nın başkenti Paris'te 13 Kasım'da düzenlenen terör saldırılarında en az 129 kişi hayatını kaybetmiş, 352 kişi yaralanmıştı.

Altı noktada art arda gerçekleşen saldırılar sonucu 7 terörist ölmüş, saldırıları DAEŞ terör örgütü üstlenmişti. Polis saldırıların ardından kaçan iki teröristin arandığını bildirmişti.

ABD'DE İKİ FRANSIZ UÇAĞINA BOMBA İHBARI

ABD'nin farklı kentlerinden Fransa'nın başkenti Paris'e gitmek üzere havalanan Air France'e ait iki uçak, bomba ihbarı nedeniyle farklı havaalanlarına yönlendirildi.

Los Angeles'tan Paris'e giden uçak Salt Lake City'ye, Washington Dulles Havalimanı'ndan havalanan uçak ise Kanada'nın Halifax kentine acil iniş yaptı.

Air France Sözcüsü Christophe Paumier, yaptığı açıklamada, uçakların kalkışından sonra telefonla bomba ihbarı aldıklarını belirtti.

Paumier, farklı havaalanlarına yönlendirilen uçaklarda FBI ajanları ve havaalanı polisinin saatlerce arama yaptığını kaydetti.

Uçaklardaki yolcuların sorgulandığı, tüm bagajların da tek tek kontrol edildiği ifade edildi.

Air France'in Salt Lake City kentine yönlendirilen uçağında 497, Halifax'a indirilen uçağında 298 yolcu bulunuyordu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)