BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemParalarıda mı polis koydu!----

Paralarıda mı polis koydu!

Paralarıda mı polis koydu!
19 Aralık 2013 - 15:02 www.finansgundem.com

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonu konusunda basına sızan haberde ismi yer alan Bakanlardan, AB Bakanı Bağış'a en yakın isimden flaş bir iddia geldi

Egemen Bağış'ın özel Kalem Müdürü İbrahim Bayram 'para sayma makinasını polis getirdi' derken sosyal medyada bu açıklamaya çok sayıda tepki geldi.

Egemen Bağış'ın özel Kalem Müdürü İbrahim Bayram, İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlu Barış Güler'in evinde yapılan polis aramasının fotoğraflarında yer alan para sayma makinasının, oraya bizzat polisler tarafından götürüldüğünü söyledi.

Bayram, Hürriyet'e yaptığı açıklamada, "Para sayma makinası polise ait. Ortada ayakkabı kutusu da yok" dedi.

Yürütülen operasyon konusunda basına sürekli bilgi sızdırıldığını, ancak operasyonda gözaltına alınanların avukatlarına bile hiçbir bilgi verilmediğini kaydeden Bayram, tepkisini " Dün sızdırdıklarınız bugün sızdıracaklarınızın hazırlığı mıydı?" diyerek dile getirdi.
Bayram, "İddianame bize verilmeden, savunmamız engellenerek medya yolu ile linç kampanyası yapılıyor" dedi.

'PARALARI DA MI POLİS KOYDU'

Bayram'ın sözleri  yayınlandıktan sonra sosyal medyada çok sayıda yorum yapıldı. Yorumlarda Bağış'ın özel kalem müdürünün sözleri eleştirilirken, "Paraları da eve mı polis koydu" yorumu yapıldı.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)