BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÖzhaseki'den gürültü bariyeri açıklaması----

Özhaseki'den gürültü bariyeri açıklaması

Özhaseki'den gürültü bariyeri açıklaması
01 Temmuz 2023 - 19:55 www.finansgundem.com

Çevre, Şehircilik Bakanı ve İklim Değişikliği Özhaseki, sosyal medya hesabından gürültü kirliliğine karşı mücadelede atılan adımlara ilişkin paylaşımda bulundu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, şehirlerde gürültü kirliliğini en aza indirmek için 11 bin 253 metrekare gürültü bariyeri yaptıklarını açıkladı.

Bakan Özhaseki, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Çevreye ve insana saygılı şehirler için gürültü kirliliğini en aza indirmeye çalışıyoruz. Çocuk sesleri ve kuş cıvıltılarının birbirine karıştığı huzurlu şehirler hedefiyle, gürültü bariyerlerinin miktarını artırıyoruz. 11 bin 253 metrekare gürültü bariyerini tamamladık. 54 bin 348 metrekare gürültü bariyerinin yapımına da devam ediyoruz" dedi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada ise gürültüyle mücadeleye yönelik çalışmalar kapsamında 66 ilin gürültü haritası ile 24 ilin gürültü eylem planının tamamlandığı belirtilerek, Türkiye genelinde 65 bin 601 metrekare gürültü bariyeri yapılacağı kaydedildi.

Bakan Özhaseki: 10 yıl içerisinde 2 milyondan fazla bina yenilendi

Özhaseki'den deprem konutları için yeni formül

Özhaseki: Bayrağı daha ileriye taşıyacağız

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)