BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÖzgür Özel 15 eylülü işaret etti: Basına konuşacağım----

Özgür Özel 15 eylülü işaret etti: Basına konuşacağım

Özgür Özel 15 eylülü işaret etti: Basına konuşacağım
13 Eylül 2023 - 00:21 www.finansgundem.com

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen CHP'li Özel, "İçinde bulunduğumuz kurultay sürecine dair 15 Eylül Cuma günü Genel Merkezimizde bir basın toplantısı yapacağım." ifadelerini kullandı

Genel seçimlerden sonra İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun başlattığı değişim hareketinin içinde yer alan CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme gerçekleştirdiğini açıkladı. Özel, "İçinde bulunduğumuz kurultay sürecine dair 15 Eylül Cuma günü Genel Merkezimizde bir basın toplantısı yapacağım." dedi. Kulislerde dolaşan iddiaya göre, Özel'in genel başkanlığa adaylığını açıklayıp grup başkanlığından istifa etmesi bekleniyor.

CHP'DE DEĞİŞİM TARTIŞMASI

14 ve 28 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinden mağlubiyetle ayrılan CHP'de tartışmalar bir anda alevlendi. Seçim sürecinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 29 Mayıs sabahı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı değişim mesajı verdi. CHP'de "değişim" tartışmalarının öncüsü olan İmamoğlu, geçtiğimiz aylarda partinin ileri gelen isimleriyle gizli online bir toplantı da yaptı.

KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Toplantıya ait görüntüler basına sızdırılırken, tartışmalara yol açan toplantıda CHP Grup Başkanı Özgür Özel de yer aldı. İmamoğlu gibi parti içinde değişimden yana olan Özgür Özel, bugün Kılıçdaroğlu ile görüşme gerçekleştirdiğini söyledi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Özgür Özel, şunları söyledi: "Bugün saat 14.00'te Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile bir görüşme gerçekleştirdim. İçinde bulunduğumuz kurultay sürecine dair 15 Eylül Cuma günü Genel Merkezimizde bir basın toplantısı yapacağım."

"GENEL BAŞKANLIĞA ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK" İDDİASI

Özgür Özel-Kemal Kılıçdaroğlu görüşmesi ile ilgili Ankara kulislerinde çarpıcı bir iddia konuşulmaya başlandı. Özel'in Kılıçdaroğlu'na genel başkan adaylığı sürecine ilişkin bilgi verdiği iddia edildi. Özel'in yarın adaylığını açıklaması ve Grup Başkanlığı'ndan istifa etmesi; cumartesi günü ise CHP İzmir İl Kongresi'ne katılmasının beklendiği öne sürüldü.

ÖZEL'DEN ADAYLIK AÇIKLAMASI

Öte yandan geçtiğimiz günlerde konuşan Özgür Özel, "Şimdi yaşadığımız süreç beni adaylığa o günden daha fazla yaklaştırdı. Bu işin sonunda bir adaylık olursa o özgüvenim, o inancım, o kararlığım var" demişti.

CHP'de Özgür Özel'in adaylığını açıklayacağı tarih belli oldu

 

CHP Grup Başkanı Özgür Özel'den 'adaylık' açıklaması

 

Özgür Özel Fahrettin Altun'a 58 bin lira tazminat ödeyecek

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)