BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÖzel sermaye sektöründe harcama çılgınlığı----

Özel sermaye sektöründe harcama çılgınlığı

Özel sermaye sektöründe harcama çılgınlığı
17 Eylül 2021 - 12:55 www.finansgundem.com

Özel sermaye şirketleri, milyarlarca satın alma anlaşmalarıyla rekorları kırıyor

Özel sermaye sektörünün önde gelen liderleri Blackstone Group Inc., Apollo Global Management Inc., KKR & Co. ve diğerleri, tüm zamanların en yüksek seviyelerine yakın olan anlaşma akışı ve fon toplama ile bu yıl global işlemlerin % 30'unu oluşturuyor.

Yatırımcılar nakit ile aynı paralelde varlıklarını çalıştırmak istiyor. ABD'de bir özel sermaye konsorsiyumu yakın zamanda tüm zamanların en büyük kaldıraçlı satın alımlarından birini duyurdu.

İngiltere'de, özel sermaye fonları, mali krizden bu yana en yoğun döneminde, zincir market Wm Morrison Supermarkets Plc dâhil ev ihtiyaçlarına yönelik hizmet veren şirketleri hedef alıyor.

2021'in ortalarına kadar sektör, 1 trilyon doları satın alma fonları tarafından tutulan da dâhil, 3.3 trilyon dolarlık rekor bir harcanmamış sermaye biriktirdi ve yeni satın almalar için bu önemli bir ateş gücü sağladı.

Londra Bayes Business School finans profesörü ve özel sermaye araştırmacısı Meziane Lasfer, “Çok sayıda finansman ve yatırım fırsatı özel sermayede gerçek bir patlama yarattı. Özel sermaye şirketleri ne kadar çok devralırsa, o kadar çok büyür, yatırımlarından o kadar fazla nakit elde edebilirler, o kadar fazla fırsat yakalayabilir.” dedi.

Bununla birlikte, endüstrinin başarısı, dünyanın dört bir yanındaki yetkililerden daha fazla inceleme alıyor ve potansiyel olarak gelecekteki getirileri sınırlandırıyor.

Dünyanın en büyük fonlarından biri altınlarını sattı!

İngiltere'de enflasyon bekleyişleri yükseldi

Emlak piyasasındaki yüksek fiyatlar kalıcı olacak mı?

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)