BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÖzel hastanede yangın paniği----

Özel hastanede yangın paniği

Özel hastanede yangın paniği
17 Aralık 2023 - 15:08 www.finansgundem.com

İstanbul Güngören'de, özel bir hastanenin en üst katında çıkan yangın paniğe yol açarken, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.


Güngören Haznedar Mahallesi Bağcılar Caddesi'ndeki 7 katlı özel bir hastanenin 7'inci katındaki lazer epilasyon odasında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Yangın, 12.30 sıralarında Haznedar Mahallesi, Bağcılar Caddesi üzerinde bulunan 7 katlı özel hastanede meydana geldi. 7'inci katında bulunan lazer epilasyon odasında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. İçeride bulunanların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, AFAD ve polis ekipleri sevk edildi. Hastanede bulanan hasta ve personeller tahliye edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürülen yangında, can kaybı veya yaralanma olmadı. Yangın nedeniyle hastanede hasar meydana geldi.

"CAMLAR KIRILDI"

Esnaf İrem Taruk, "Mağazadaydık, dumanlar çıkınca fark ettim. Çıktığımda trafik kapanmıştı. Çok korktuk. Hastalarda içerdeydi. Camlar kırıldı, üst katta alevler çıktı. Biz polisin müdahalesi nedeniyle izleyemedik." dedi.

İBB'nin malzeme ikmal deposunda yangın

 

Kestel'de fabrika yangını!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)