BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÖzcan Deniz ve Feyza Aktan tek celsede boşandı----

Özcan Deniz ve Feyza Aktan tek celsede boşandı

Özcan Deniz ve Feyza Aktan tek celsede boşandı
26 Haziran 2019 - 15:58 www.finansgundem.com

Oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz ile geçtiğimiz yıl Mart ayında evlenen Feyza Aktan tek celsede boşandı.

Özcan Deniz, 2016'dan beri aşk yaşadığı Feyza Aktan ile geçen yıl Mart ayında nikâh masasına oturmuştu. Ünlü çiftin oğulları Kuzey, geçtiğimiz sene 30 Nisan'da dünyaya gelmişti.

Geçtiğimiz günlerde çiftin boşanacakları iddia edilmişti. Eşinden boşanma kararı alan Özcan Deniz'in dava için avukatına talimat verdiği konuşuluyordu.

Çıkan haberler üzerine Özcan Deniz'in eşi Feyza Aktan sosyal medya hesabı üzerinden eşine sarıldığı bir fotoğrafını paylaşmıştı. Aktan'ın paylaşımına, "Hayat arkadaşım... Aşık olduğum adam! Sen, benim ve oğlumuzun başına gelen en güzel şeysin... Yerim hep senin başının üzeri oldu. Ne şanslıyım ki aşkı seninle deneyimledim. İyi ki bizimsin... " notunu düşmesi kafaları karıştırmıştı.

TEK CELSEDE BOŞANDILAR

Deniz ve Aktan'ın evliliği ile ilgili son dakika haberi gündeme bomba gibi düştü. Özcan Deniz ve Feyza Aktan'ın bugün İstanbul Çağlayan Adalet Sarayı'na gelerek 8. Aile Mahkemesi'nde tek celsede boşandığı öğrenildi. (Sabah)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)