BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaÖzaltın Holding'te 3 kuşak yönetimde----

Özaltın Holding'te 3 kuşak yönetimde

Özaltın Holding'te 3 kuşak yönetimde
04 Mayıs 2014 - 15:33 www.finansgundem.com

Nuri Özaltın'ın 43 yıl önce kurduğu holdingte, dev projler üçüncü kuşaktan torun Elif Özdemir Özaltın'a emanet...

İnşaat , enerji , turizm ve tarımda faaliyet gösteren Özaltın Holding, yeni yatırımlar için yurt dışına odaklandı. Holding,  New York’ta 70 milyon dolara 200-250 odalı bir otel yapmayı ve şehir otelciliğine buradan adım atmayı planlıyor. Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın, Rusya, Hindistan, Ürdün ve Afrika ülkelerinde de yeni HES projeleri kovaladıklarını söylüyor. Ekonomist'in haberine göre, Özaltın Holding’in önemli bir özelliği de bunca önemli projeler ve büyük hedeflerin yanı sıra üç kuşağın birlikte çalıştığı bir grup olması. Halen işlerin başında olan 75 yaşındaki Özaltın’ın en büyük yardımcıları çocukları ve torunları. Büyük oğlu Hayrettin Özaltın inşaat işlerini,  ikinci oğlu Nurettin Özaltın finansa dönük sorumlulukları yönetiyor. Kızı Öznur Özaltın, Gloria Hotels CEO’su olarak şirketin göz önünde olan ismi. Öznur Hanım’ın kızı Elif Özdemir Özaltın ise, holdingin yönetim kurulu üyesi olarak projeler geliştiriyor.

Eilf Özdemir Özaltın, yeni projeler ile ilgili şunları söylüyor:
"Gloria Verde'de 5.5milyon euroluk yatırımla turizmi 12 aya yaymak için Türkiye'de ilk olacak 'sağlıklı yaşam ünitesi'ni geliştirdik. Fiziksel ve ruhsal bütünlüğü sağlamak üzere sağlıklı yaşamla turizmi birleştireceğiz. Mayıs ayında hizmete girecek. Mersin'de de daha önce planladığımız bir otel, kongre merkezi ve golf sahası yatırımı olacak ama detayları henüz netleşmedi.
Şu anda yürüttüğümüz Gloria Olympic Arena projesi çok önemli. 50 milyon dolarlık yatırım yapılıyor. 105 bin m2'lik bir alan üzerine kurulacak kompleks içerisinde yer alan 100 odalı butik otel 40 farklı dalda sporculara ve her yaştan spor tutkunlarına hizmet edecek. Büyük turnuva ve yarışmalara ev sahipliği yapacak donanım teknolojik alt yapıya sahip olacak tesis sporculara kamp imkanı sunacak. Tesis, sunacağı kaliteyle dünyada bir ilk olacak ve farklı zorluk derecesindeki parkurlarıyla her düzeyden sporcuya antrenman imkanı sağlayacak. Buraya Mart 2015'te açmayı planlıyoruz."
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yaşar kalkan28 Ağustos 2016 10:24

    Benim gibi birinin işe başlatıp iflaz ettirdiler Hakkı'mı helal etmem beni ve ailemi perişan ettiler