BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemOtogarlarda seçim telaşı----

Otogarlarda seçim telaşı

Otogarlarda seçim telaşı
30 Mart 2024 - 12:40 www.finansgundem.com

Seçim öncesi İstanbul otogarı hareketli. Oy kullanmak için kayıtlı oldukları illere gitmek isteyenler yoğunluğa neden oldu.

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte, oylarını kayıtlı oldukları illerde kullanacak seçmenler otogarlara akın etti. Şehirlerarası otobüs seferlerinde oluşabilecek yoğunluğun önüne geçilebilmesi için birçok firma sefer sayılarını artırma kararı aldı.

Ramazan Bayramı'nın da yaklaşıyor olmasıyla, bazı yolcular tatili de memleketlerinde geçirmeye karar verdi. Bu durum, otogarlardaki yoğunluğun seçim sürecinin ardından bayrama doğru tekrar artmasını beklenmesine sebep oluyor.

Seçim süreci boyunca ve sonrasında otogarlardaki yoğunluğun azaltılması için otobüs firmaları ve yetkililerin ek önlemler alması önem arz ediyor. Bu kapsamda, sefer sayılarının artırılması, rezervasyon sisteminin güçlendirilmesi gibi adımlar atılabilir.

Yerel seçimin 'en'leri belli oldu

 

10 soruda 31 Mart yerel seçimleri

 

Seçim yayın yasakları başladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)