BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemOperasyonda sıcak gelişme! 4 köy alındı----

Operasyonda sıcak gelişme! 4 köy alındı

Operasyonda sıcak gelişme! 4 köy alındı
24 Ağustos 2016 - 14:55 www.finansgundem.com

ÖSO, Suriye'nin Halep kentine bağlı Cerablus bölgesine yönelik operasyonda Türkiye sınırına 3 kilometre mesafedeki Keklice köyünü IŞİD'den aldı

Askeri kaynaklar, Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) mensupları, Fırat Kalkanı harekatı kapsamında IŞİD’in elinde bulunan Cerablus’un batısındaki Keklice, Kıvırcık, Elvaniye ve Güğüncük köylerini ele geçirdi. Ayrıca 48 IŞİD'li etkisiz hale getirildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör örgütü DAEŞ'e yönelik başlatılan Fırat Kalkanı Operasyonu'nda, Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) unsurları bölgenin 3 kilometre içine girdi. Askeri kaynaklardan edinilen bilgiye göre, sabaha karşı Cerablus bölgesinin terör örgütü IŞİD militanlarından temizlenmesi amacıyla başlatılan harekatta örgüte ait hedefler, Fırtına obüsleri ve savaş uçaklarıyla ateş altında tutuluyor.

4 KÖY ALINDI, MERKEZE İLERLENECEK

ÖSO, Türkiye sınırından yaklaşık 3 kilometre güneyde kalan ve Cerablus ilçe merkezinin yaklaşık 5 kilometre batısındaki Keklice köyünü, zırhlı birlikler eşliğinde IŞİD'ten aldı. Keklice köyüne yerleşen ÖSO buradan doğu yönündeki ilçe merkezine ilerleyebilmek için köyün çevre güvenliğini oluşturdu. ÖSO ayrıca Cerablus’un batısındaki Kıvırcık, Elvaniye ve Güğüncük köylerini de ele geçirdi.

TSK da Cerablus bölgesindeki IŞİD hedeflerini savaş uçakları ve obüs toplarıyla ateş altında tutmayı sürdürüyor.

ÖSO güçlerinin zırhlı birlikler eşliğinde Cerablus merkezine doğru hareket etmesi bekleniyor.

TSK'dan Cerablus'a operasyon! Bordo Bereliler Suriye'de

 

Erdoğan: Ülkemizi hedeflerinden vazgeçiremezler

 

Tanklar Suriye topraklarına girdi

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)