BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÖnce ısınıp, sonra üşüyeceğiz----

Önce ısınıp, sonra üşüyeceğiz

Önce ısınıp, sonra üşüyeceğiz
20 Şubat 2013 - 15:28 www.finansgundem.com

Akdeniz'de fırtına, Antalya'da hortum, doğu'da kar hayatı felç etti. Peki hafta sonu Marmara'da hava nasıl olacak?

Hafta sonu Marmara'da ise hava ısınacak. Önümüzdeki hafta yine soğuklar geliyor.
DOĞU'DA KIŞ HAYATI FELÇ ETTİ  
Doğu Anadolu Bölgesi'nde gece en düşük hava  sıcaklığı sıfırın altında 23 dereceyle Kars'ta ölçüldü. Bölgede aralıklarla  etkili olan kar ve tipi nedeniyle 45 köy yolu ulaşıma kapandı. Meteoroloji Erzurum Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Orta  Akdeniz üzerinden gelen alçak basınç sisteminin etkisi altına giren Doğu Anadolu  Bölgesi'nde kar yağışı aralıklarla etkisini sürdürüyor.
Gece en düşük hava sıcaklıkları sıfırın altında olmak üzere Kars'ta 23,  Ardahan'da 19, Erzurum'da 14, Ağrı'da 12, Erzincan'da 6, Iğdır'da ise 3 derece  olarak ölçüldü.
Günün en yüksek hava sıcaklıklarının da Ağrı'da sıfırın altında 1,  Erzurum'da sıfırın altında 3, Kars'ta sıfırın altında 4, Erzincan'da 5,  Ardahan'da sıfır ve Iğdır'da 8 derece olması tahmin ediliyor.
Bölgede, soğuk hava nedeniyle ev, iş yeri ve araçların camlarında  buzlanma meydana geldi, çatılarda buz sarkıtları oluştu. Bölgede aralıklarla etkili olan kar yağışı, ulaşımda da aksamalara neden  oldu. Erzurum'da 38, Ağrı'da 7 olmak üzere toplam 45 köy yolu ulaşıma kapandı.
İl Özel İdare Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kapalı köy yollarının yeniden  ulaşıma açılması için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Kent merkezlerinde son ölçümlere göre kar kalınlıkları Ağrı'da 60,  Ardahan'da 32, Erzurum'da 25, Kars'ta 17 santimetre. Erzurum'da son 24 saat içerisinde yolu ulaşıma kapalı olan köylerden 2  hasta, İl Özel İdare Müdürlüğü ve 112 Acil Servis ekiplerince hastanelere  ulaştırıldı.
Meteoroloji yetkilileri, bölge genelinde buzlanma ve don olayının  görüldüğünü belirterek, vatandaşların çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli  olmaları konusunda uyardı.
        
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)