BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemOmikron'u ilk tespit eden doktordan uyarı!----

Omikron'u ilk tespit eden doktordan uyarı!

Omikron'u ilk tespit eden doktordan uyarı!
25 Aralık 2021 - 16:08 www.finansgundem.com

Omikron varyantını tespit ederek üst makamlara bildiren ve uluslararası kamuoyunda tanınan doktor Angelique Coetzee, korona virüsünün en çok mutasyona uğrayan varyantıyla ilgili konuştu.


Kasım ayının ortasında Güney Afrika'da ilk Omikron varyantını tespit ederek bunu yetkililere bildiren doktor Angelique Coetzee açıklamalarda bulundu.

Bilimsel olarak B.1.1.529 adıyla bilinen varyantın Delta varyantının oluştuğu Hindistan’da da yayılabileceğine dikkat çekti. Güney Afrika Tıp Derneği’nin başkanı olan Dr. Coetzee, “Şu an kullanılan bütün aşılar çok sayıda mutasyona uğramış varyanta karşı etkili. Aşı olmayanlar yüzde 100 bu hastalığa yakalanma riskiyle karşı karşıya” dedi.

Coetzee, “Aşılıysanız ya da daha önce hastalandıysanız bu virüsün üçte birini yayabilirsiniz. Fakat aşı olmayanlar bu virüsün yüzde 100’ünü yayma potansiyeline sahip” dedi.

İran, Omikron varyantı nedeniyle sınırlarını kapatıyor

 

İstanbul İl Sağlık Müdürü'nden Omikron uyarısı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)