BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemOligarkların gizemli ölümüne bir yenisi daha eklendi!----

Oligarkların gizemli ölümüne bir yenisi daha eklendi!

Oligarkların gizemli ölümüne bir yenisi daha eklendi!
10 Mayıs 2022 - 13:20 www.finansgundem.com

Rus oligark ve yöneticilerinin gizemli ölümlerine bir yenisi daha ekledi. Lukoil'in eski yöneticilerinden Alexander Subbotin'in hayatını kaybetmesi ülke gündeminde geniş yankı buldu.


Rus enerji devi Lukoil'in eski yöneticilerinden 43 yaşındaki milyarder Alexander Subbotin şaman ayini sırasında hayatını kaybetti.

Milyarder ismin şaman ayini sırasında alternatif tıp adı altında kurbağa zehri ve horoz kanı içtiği ardından fenalaştığı bildirildi. Ancak milyarder isim fenalaşmasına rağmen ayinde bulunan kimsenin sağlık ekibi çağırmadığı belirtildi.

Habertürk'teki habere göre; Ukrayna savaşından beri enerji şirketlerinde eskiden yöneticilik yapmış pek çok isim şüpheli şekilde hayatını kaybetti. Subbotin'in ölümü bu konudaki 4. şüpheli ölüm oldu.

SAVAŞIN BAŞINDAN BU YANA PEK ÇOK OLİGARK PEŞ PEŞE GİZEMLİ ŞEKİLDE ÖLMÜŞTÜ

Geçtiğimiz ay da 55 yaşındaki Sergey Protosenya, eşi ve kızıyla birlikte 19 Nisan'da Katalonya'daki Lloret de Mar bölgesinde bulunan evlerinde ölü bulunmuştu.

İspanyol yetkililer olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğunun yapılan incelemeler sonrası belli olacağını ifade etmişti. Çiftin oğlunun olayın gerçekleştiği gün Fransa'da olduğu belirtilmişti.

Bu ölümden tam bir gün önce başka bir oligarkın da aynı şekilde eşi ve kızıyla birlikte Moskova'daki evlerinde ölü bulunması şüpheleri artırmıştı.

HAMİLE EŞİ VE KIZIYLA 1 GÜN ÖNCE ÖLÜ BULUNMUŞTU

Eski Kremlin ve Gazprombank yöneticisi milyarder Vladislav Avayev de 18 Nisan'da Moskova'daki evinde hamile eşi ve kızıyla birlikte ölü bulunmuştu.

Polis olaya ilişkin soruşturma başlatmış, Rus istihbarat yetkilileri durumun intihar gibi görünse de cinayet ihtimalinin de elenmediğini ve soruşturmanın kapsamlı olarak yürütüldüğünü söylemişti.

Yetkililer 3 isimde de kurşun yaraları bulunduğunu ancak silahın Vladislav Avayev'in elinde olduğunu ifade etmişti. Evdeki incelemede toplam 13 kurşun bulunduğu ve evin içeriden kilitli durumda olduğu belirtilmişti.

Rusya'nın en büyük bankalarından Gazprombank'ta da yöneticilik yapan Avayev, Putin'e yakın bir isim olarak biliniyordu.

İNGİLTERE'DE YAŞAYAN RUS MİLYARDER DE ÖLÜ BULUNMUŞTU

Ukrayna doğumlu Rus oligarkın Mikhail Watford da Mart ayında evinde ölü bulunmuştu.

66 yaşındaki üç çocuk babası Mikhail Watford'un cansız bedenini evin bahçıvanı tarafından garajda bulunduğunu açıklanmıştı.

Rus oligarkların esrarengiz ölümü: Hepsinin ortak bir özelliği var!

 

AB: Rus oligarkların varlıkları Ukrayna'nın inşasında kullanılsın

 

Rus oligarkların lüks tekneleri Muğla kıyılarında

 

Bir oligark daha Türkiye'ye geldi

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)