BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemOlayı DHKP-C üstlendi----

Olayı DHKP-C üstlendi

Olayı DHKP-C üstlendi
13 Mart 2014 - 19:16 www.finansgundem.com

Aksaray'da partililerine seslenen Başbakan Erdoğan Burak Can Karamanoğlu cinayetini DHKP-C'nin üstlendiğini söyledi

Aksaray'da halka seslenen Başbakan Erdoğan, dün Okmeydanı'nda silahla vurularak öldürülen Burak Can Karamanoğlu cinayetini DHKP-C'nin üstlendiğini söyledi.

Erdoğan: Olayı DHKP-C üstlendi
Başbakan Erdoğan, "Pensilvanya'nın medyası teröre destek veriyor. Dünkü olaylarda askerden yeni gelen Burak yavrumuzu öldürdüler. Onun ne suçu vardı. DHKP-C olayı üstlendi. Burak Can'ın ne günahı vardı? Elinde silah mı vardı? Dün güya cenazedeler, ne cenazesi. Belediye otobüslerine saldırıyorlar. Bu ihanet değil de nedir?" diye konuştu.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:
12 yıldır Türkiye'yi millet yönetiyor, kararları sizler veriyorsunuz. Birileri milletin iktidarından rahatsız oldu. 
Pensilvanya'nın medyası terör örgütüne destek veriyor, 6 ay önce böyle değildi. 
Sokakları tahrip etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Dün İstanbul'da gördünüz itfaiyeciyi tekme tokat dövdüler. 
DHKP-C ÜSTLENDİ, UYANIK OLMALIYIZ
Dün askerden yeni gelmiş bir gencimizi maalesef öldürdüler. Dün üzüntü belirtenler Burak yavrumuz için ne diyecek?  Bakın dünkü olayı DHKP-C olayı üstlendi. Bunlara karşı uyanık olmak zorundayız bunlara karşı dimdik durmaya mecburuz. Halkı taşıyan belediye otobüslerimize saldırıyorlar, yakıyorlar. Bu ihanet değil de nedir soruyorum size. 
GÜLEN'E ÇOK SERT MESAJ
"Dün güya cenazedeler, ne cenazesi! Bizim on tane seçim koordinasyon merkezini yaktılar. Ne alakası var bununla onun. Aynı şekilde seçim propagandası yapan aracı yaktılar. Ne alakası var onunla! Bunların derdi başka. Şu hale bakın, Mısır'ın, Suriye'nin katlettikleri için, Mavi Marmara şehitleri için, hatta Türkiye'deki terör kurbanları için vicdanı sızlamayan Pensilvanya, sokakları tahrik etmek için mesaj yayımlıyor" Yazıklar olsun. Bu montaj siyaseti 30 Mart'ta dağılır. 
Sakarya'da, Düzce'de bir çok yerde deprem oldu yolsuzluklarla yarıda bıraktılar. Ey Bahçeli 230 milyar dolarla devrettin. Şimdi ise 800 milyar dolar.
 Bunlar yalan, fitne fesadı iyi beceriyorlar. Biz artık bunları yumuyoruz. Biz ülkemizi nasıl ileriye taşırız onun derdindeyiz.
 Pensilvanya montaj konusunda da usta. Şu anda durumları çok berbat. Şimdi siyasete montaj yapmaya çalışıyorlar. 
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kanun adamı14 Mart 2014 00:18

    konu: yerel seçim. peki her mitingde cemaati hedef almasının rasyonel açıklaması var mı? rakip kalmadı da kendi çocuğunu (mecazi anlamda) yemeye mi niyetlendi. veya kapalı kapılar ardında bunun taahhütünü mü verdi? son bir kaç aydır çıkan kanunlara ve bu kanunlardan yararlananlara bakarsanız ikicinin daha doğru olduğu ortaya çıkar.