BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemOHAL Fransa'sında askerler, silahlarını çaldırdı!----

OHAL Fransa'sında askerler, silahlarını çaldırdı!

OHAL Fransa'sında askerler, silahlarını çaldırdı!
05 Şubat 2017 - 18:37 www.finansgundem.com

Uzun bir süredir Olağanüstü Hal (OHAL) ile yönetilen Fransa'da ilginç bir olay yaşandı. Özel Kuvvetler'e bağlı çalışan iki asker, sabah saatlerinde kahvaltı yaparken silahlarını çaldırdı.

Hırsızlığın Fransa'nın kuzeybatısındaki La Vespilliere bölgesinde gerçekleştiği belirtildi. Hırsızlığın gerçekleştiği sırada, askerlerin McDonald's kahvaltı yaptığı ve silahların arabalarında bulunduğu ifade edildi.

Arabanın üzerinde ordu veya polise ait herhangi bir logo bulunmadığı, hırsızların aracın camını kırarak saldırı silahlarını ve bir miktar mermiyi çaldığı bildirildi. Çalınan mermiler ile silahların birbiriyle uyumlu olmadığı belirtildi.

Fransız polisi, olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlattı. Yapılan helikopter destekli operasyonda hırsızların aracı ele geçirilirken, silahlar ve hırsızlar henüz bulunamadı.

Askerlerin, mizah dergisi Charlie Hebdo'ya yapılan saldırının ardından ülke çapında başlatılan Sentinelle Operasyonu'nda görev aldıkları belirtildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)