BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinOdyssey of the Seas ikinci kez Kuşadası'nda----

Odyssey of the Seas ikinci kez Kuşadası'nda

Odyssey of the Seas ikinci kez Kuşadası'nda
22 Mayıs 2022 - 15:38 www.finansgundem.com

Bahama bayraklı dev kruvaziyer 'Odyssey of the Seas', 3 bin 470 yolcu ve 1800 mürettebat ile Ege Port Limanı'na yanaştı. Ege Port Kuşadası Genel Müdürü Aziz Güngör, geminin bu yıl Kuşadası'na toplam 16 sefer yapacağını bildirdi.

Royal Carriabean Cruise Lines'a ait Odyssey of the Seas'te yolcu kullanımı için 14 güverte, 15 restoran, 2 havuz ve 2105 kabin bulunuyor.

347 metre uzunluğundaki lüks gemi Odyssey of the Seas'ın bugüne kadar Türkiye'ye gelen en büyük yolcu gemisi unvanına sahip olduğunu söyleyen Ege Port Kuşadası Genel Müdürü ve Global Ports Holding Doğu Akdeniz Bölge Direktörü Aziz Güngör, şunları kaydetti:

Bahama bandıralı dev kruvaziyer Odyssey of the Seas'ın 3 bin 470 yolcusu ve 1800 mürettebatıyla on gün sonra ikinci seferini gerçekleştirdi. Gemi bu yıl Kuşadası'na toplamda 16 sefer gerçekleştirecek. Akdeniz'in en önemli kruvaziyer destinasyonlarından biri olan Ege Port Kuşadası Limanı'na 2022 yılı sonuna kadar yoğun gemi trafiğiyle birlikte ilçemize denizden turist akını artarak devam edecek.

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde gemiden inen yolcuların bir kısmı tur programı kapsamında Efes Antik Kenti ile Meryem Ana Evi'ni ziyaret için ilçeden ayrıldı. Tur programına katılmayan turistler şehir merkezine yöneldi.

Dev kruvaziyer Kuşadası'na geldi

İtalya bandıralı kruvaziyer Costa Venezia İzmir'e yanaştı

Kuşadası'na 3 kruvaziyerle 2 bin 139 turist geldi

Sezonun ilk kruvaziyeri Bodrum'a yüzlerce turist getirdi

İzmir’e 6 yıl sonra gelen kruvaziyer 400 yolcu getirdi

Yılın ilk kruvaziyer gemisi Kuşadası'na geldi

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)