BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemODE 2017’de ihracatta ve su yalıtım pazarında büyüyecek----

ODE 2017’de ihracatta ve su yalıtım pazarında büyüyecek

ODE 2017’de ihracatta ve su yalıtım pazarında büyüyecek
26 Aralık 2016 - 09:12 www.finansgundem.com

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE Yalıtım’ın Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, 2017 yılında %20‘nin üzerinde büyümeyi hedeflediklerini söyledi.

Bu yıl yaşanan tüm siyasi, ekonomik, jeopolitik olumsuzluklara rağmen 2015’te başladığı yatırım atağına devam ederek Eskişehir’de kurduğu dünyanın en modern bitümlü membran tesisinde ilk fazı tamamlayan ODE Yalıtım, 2017 yılında büyümeyi hedefliyor. Sektör ve ODE Yalıtım açısından 2016 yılını değerlendiren ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, “Çorlu üretim tesisimizde gerçekleşen revizyon nedeniyle fırın kullanımının durmasına, dünyada ve ülkemizde yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen 2016 yılını bir önceki yıla göre az da olsa bir büyüme ile kapatarak, hedeflerimizi gerçekleştirdik” dedi.

Eskişehir fabrikasında üretim yılın ilk yarısında başlayacak

2017 yılına ilişkin planlarını yaptıklarını ve hedeflerini belirlediklerini anlatan Turan, “2017 bizim için çok önemli bir yıl. Çünkü yatırımına 2015 yılında başladığımız ve ODE Yalıtım’ı Türkiye yalıtım sektörünün en büyük kapalı alana sahip üreticisi konumuna getirecek olan Eskişehir fabrikamızda yılın ilk yarısında üretime başlamayı planlıyoruz” dedi.

ODE 2017’de ihracatta ve su yalıtım pazarında büyüyecek

ODE Yalıtım olarak 2017 yılında ihracata ağırlık vereceklerini belirten Turan şunları söyledi: “İhracatta hem yeni pazarlara gireceğiz hem de mevcut pazarlarımız arasında belirlediğimiz 20 pazarda derinleşerek daha da büyüyeceğiz. Bu kapsamda yurtdışında katılacağımız fuarları, yapacağımız tanıtım etkinliklerini belirliyoruz. Hedefimiz toplam ciromuz içerisinde ihracatın payını artırmak. İç piyasada ise özellikle su yalıtım pazarında büyümeyi hedefliyoruz. Su yalıtımı binaları suyun zararlı etkilerinden koruyarak güçlü olmasını sağlıyor. Yani depremde ayakta kalacak güvenli binalar inşa etmek istiyorsak doğru bir su yalıtımı çok büyük önem taşıyor. Bu nedenle 2017 yılında su yalıtımı konusundaki bilinci artırmak da en önemli hedeflerimiz arasında bulunuyor.”

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)