BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÖcalan'ın mesajına CHP tepkisi----

Öcalan'ın mesajına CHP tepkisi

Öcalan'ın mesajına CHP tepkisi
21 Mart 2013 - 17:13 www.finansgundem.com

Gürsel Tekin: Biz kendi muhatabımız ne diyecek onu merak ediyoruz.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Diyarbakır’daki Nevruz kutlamalarında okunan Abdullah Öcalan'ın mesajına ilişkin, "Başbakan ne diyecek, biz onu bekliyoruz" dedi.
Öcalan'ın mesajını değerlendiren Tekin, "Bizim muhatabamızı hükümettir. Masanın bir tarafı konuştu, mesajlarını verdi. İktidar, Başbakan ne diyecek onu bekliyoruz" diye konuştu.
Diyarbakır'da okunan Öcalan'ın mesajını değerlendiren CHP'li diğer bir isim olan Konya Milletvekili Atilla Kart ise, "Yurttaşların tamamına yakını barışı ister, bunun aksi düşünülemez. Sorun şu; orada acaba gerçekten barışın tesisine yönelik kalıcı, ciddi bir çalışma mı yapılıyor? Doğu ve Güneydoğu'daki insanların özlemlerini, beklentilerini tatmin edecek adil, kalıcı demokratik yapıyı inşa edecek arayış mı var, yoksa o insanların beklentilerini, Türkiye’nin beklentilerini bir kez daha hayal kırıklığına uğratacak, barış vaadi sunuşu altında, Hitler’e doğru artı başkan girişiminin çalışmaları mı var? Olayı bu boyutuyla görmek gerekiyor. Başbakan’ın demokrasi anlayışındaki sakatlık sebebiyle ve öngörüsüzlük sebebiyle umutlu ve iyimser değilim. Çünkü bunu Anayasa Uzlaşma Komisyonu çalışmalarında görüyoruz" diye konuştu.
KILIÇDAROĞLU İZLEMEDİ
CHP kaynaklarından edinilen bilgiye göre Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Öcalan'ın mesajını tv kanallarından izlemedi. O saatlerde partisinin Gençlik Kolları ile toplantı halinde olan Kılıçdaroğlu'na, bu toplantısı sonrasında danışmanları tarafından Öcalan'ın mesajına ilişkin detaylı bilgi verildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)