BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinObama'ya "Yörük" Erdoğan'a hasır örgü----

Obama'ya "Yörük" Erdoğan'a hasır örgü

Obama'ya Yörük Erdoğan'a hasır örgü
03 Mayıs 2013 - 14:02 www.finansgundem.com

Adana Olgunlaşma Enstitüsü, ABD Başkanı Barack Obama'nın eşi Michelle Obama için yörük süslemelerinden oluşan kıyafet hazırlıyor.

Geleneksel Türk sanatının araştırılıp yaşatıldığı yerler olan olgunlaşma enstitülerinde Türk kültürünün gelecek nesillere aktarılması için çok sayıda çalışma yapılıyor. Kültürü yaşatma gayretiyle yapılan çalışmalarda, el sanatları, grafik ve fotoğraf, seramik ve cam, sanat tasarımı, giyim üretimi gibi pek çok alanda eser üretiliyor.
Enstitü Müdürü İkbal Kalın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugüne kadar yurt içinde ve yurt dışında pek çok kişiye kıyafet tasarladıklarını söyledi.
Yurt içinde ve dışında pek çok sergi ve defileye imza atan Adana Olgunlaşma Enstitüsü, ABD Başkanı Barack Obama'nın eşi Michelle Obama için Yörük süslemelerinden oluşan kıyafet hazırlıyor. Enstitü, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın isteği üzerine de hasır örgüsünden özel bir tasarım için hazırlık yapıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)