BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemObama'dan flaş Trump yorumu----

Obama'dan flaş Trump yorumu

Obama'dan flaş Trump yorumu
17 Şubat 2016 - 23:29 www.finansgundem.com

Barack Obama: Donald Trump'un başkan olacağını sanmıyorum.

ABD Başkanı Barack Obama, İslam karşıtı ve ırkçı söylemleri ile gündeme gelen Cumhuriyetçi Parti başkan aday adayı Donald Trump’ın başkan olacağına inanmadığını söyledi.

ABD Başkanı Barack Obama, ABD-ASEAN (Güneydoğu Asya Uluslar Birliği) Zirvesi’nde gazetecilerin Donald Trump’a ilişkin sorularını yanıtladı. Obama, başta Donald Trump olmak üzere Cumhuriyetçi Partili başkan adaylarının söylemlerinin yabancı gözlemcileri tedirgin ettiğini kaydetti.

Trump’ın sadece daha ilgi çekici bir şekilde konuştuğu için öne çıktığını kaydeden Obama, “(Trump) belki Müslümanlık karşıtı söylemleri ile öne çıkmış olabilir, ancak diğer Cumhuriyetçi adayların söylediklerine bakarsanız onlar da ciddi anlamda kaygı verici.” dedi.

“Trump’ın başkan olamayacağına inanmamayı sürdüreceğim” diyen Obama, “Bunun nedeni Amerikan halkına çok güveniyor olmamdır. Onların başkanlığın ciddi bir iş olduğunu bildiklerini düşünüyorum. Başkanlık talk şov sunuculuğu yapmak değil. Tanıtım değil. Pazarlama değil. Başkanlık zor” diye konuştu. Obama, başkanlığın bazen insanların hoşuna gitmeyen kararlar almayı gerektirdiğini de vurguladı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)