BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemObama'dan Erdoğan'a taziye telefonu----

Obama'dan Erdoğan'a taziye telefonu

Obama'dan Erdoğan'a taziye telefonu
19 Ocak 2016 - 19:25 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Obama ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Obama telefonla görüştü. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, ABD Başkanı Obama, İstanbul ve Diyarbakır’da meydana gelen terör saldırılarını kınadıklarını belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın şahsında tüm Türkiye’ye taziyelerini iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da ABD Başkanı Obama’ya terör saldırıları nedeniyle gösterdiği dayanışma ve taziye dileklerinden dolayı teşekkür ettiği belirtildi. Görüşmede, iki liderin başta IŞİD ve PKK olmak üzere terörün her türüne karşı mücadelede işbirliğini sürdürme konusundaki kararlılıklarını vurguladıkları öğrenildi.

Konuşma sırasında, ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden’ın Cumartesi günü gerçekleştireceği Türkiye ziyareti vesilesiyle terörle mücadele de dahil olmak üzere çeşitli konuların ayrıntılı olarak ele alınacağına değinildiği kaydedildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)