BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemObama ve Putin Ukrayna krizi sonrası ilk kez----

Obama ve Putin Ukrayna krizi sonrası ilk kez

Obama ve Putin Ukrayna krizi sonrası ilk kez
07 Haziran 2014 - 00:16 www.finansgundem.com

Barack Obama ile Vladimir Putin, Ukrayna krizi patlak verdiğinden bu yana ilk kez yüz yüze geldi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Normandiya Çıkarması'nın yıl dönümü törenleri için gittiği Fransa'da, ABD Başkanı Barack Obama ve Ukrayna'nın yeni seçilen Devlet Başkanı Petro Poroşenko ile görüştü. 

Fransa Devlet Başkanı Francois Hollande'ın aracılık ettiği Putin-Poroşenko görüşmesi, yaklaşık 15 dakika sürdü. Beyaz Saray yetkililerinin verdiği bilgiye göre, Obama ile Putin'in "resmi olmayan" görüşmesi de hemen hemen aynı uzunlukta gerçekleşti.

Böylece Ukrayna krizi patlak verdiğinden bu yana Obama ile Putin ilk kez yüz yüze gelmiş oldu. Poroşenko da geçen ay göreve geldikten sonra Putin ile ilk kez görüştü. Görüşmeler, liderlerin Normandiya'da öğle yemeği için biraraya gelmesiyle gerçekleşti. 

Hollande tarafından yetkililer, Ukrayna ordusu ile Rus ayrılıkçılar arasında muhtemel bir ateşkese dair görüşmelerin "önümüzdeki günlerde" başlayabileceğini belirtti. G7 liderleri bu hafta başında, Putin'e ayrılıkçılara verdiği desteği kesmesi yönünde bir şans vermek için, ek yaptırımları askıya alma konusunda anlaşmıştı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)