BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemObama arayı bulmaya çalışıyor----

Obama arayı bulmaya çalışıyor

Obama arayı bulmaya çalışıyor
03 Ekim 2013 - 09:07 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Obama, Kongre liderlerini Beyaz Saray'a davet etti

ABD Başkanı Obama, Kongre liderlerini Beyaz Saray'a davet etti. Önümüzdeki hafta yapılacak toplantı, devlet dairelerinin kapanmasının ardından liderler arasındaki ilk buluşma olacak. Toplantıda devlet harcamaları ve borç tavanı konusunun ele alınması ve krize çözüm aranması bekleniyor.
Obama, Beyaz Saray'a Cumhuriyetçileri temsilen Boehner, Temsilciler Meclisi azınlık lideri Nancy Polesi, Senato çoğunluk liderli Harry Reid ve Senato azınlık lideri Mitch Mcconnell'i çağırdı.
Obama ayrıca, mali krizin çözümü konusunda iş dünyasından, sivil örgütler ve sendikalardan gelen önerileri de değerlendireceğini belirterek, "Dengeli olmayan herhangi bir uygulamayı kabul etmeyi reddediyorum" ifadelerini kullandı.
Başkan, bir yandan harcamalar kısılırken bir yandan da gelirlerin artırılması gerektiğini ve bu nedenle zengin Amerikalıların bir parça daha yüksek vergi ödemeye razı olması gerekeceğini vurguladı. Boehner ise varlıklı amerikalıların yarıdan fazlasının küçük işletme sahiplerinden oluştuğunu ve bunlara getirilecek verginin ekonomiye yavaşlatabileceğini belirtti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)