BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemO yönetmelikte değişiklik----

O yönetmelikte değişiklik

O yönetmelikte değişiklik
10 Şubat 2019 - 08:51 www.finansgundem.com

Patlayıcı Madde Ateşleyici Yeterlilik Belgesinin Verilmesi Esas ve Usullerinin Belirlenmesi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Buna göre, ateşleyici yeterlilik belgesi düzenlenecek kişiler,  ateşleyicilik işine engel olacak akıl hastalığı, psikolojik, nörolojik ve fiziki  rahatsızlıklarının bulunmadığını resmi veya İl Sağlık Müdürlüğünün  yetkilendirdiği özel sağlık kuruluşları tarafından düzenlenen sağlık raporu ile  belgelendirecek.

İstenen belgeleri tamamlayan adaylar da Türkiye Cumhuriyeti kimlik  numaralarını yazdıkları bir dilekçe ile ikamet ettikleri il valiliğine  başvuracak.

Yönetmelik hükümlerini İçişleri, Milli Savunma, Çevre ve Şehircilik  ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanları yürütecek. 

Öte yandan yönetmeliğin 6'ncı maddesinin (c) bendinde yer alan "belge  aslı ve" ibaresi "belgenin aslı veya" şeklinde değiştirilirken aynı fıkranın (a),  (d), (e) ve (f) bentleri yürürlükten kaldırıldı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)