BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor'O transferi bana bırakın'----

'O transferi bana bırakın'

'O transferi bana bırakın'
04 Haziran 2013 - 07:51 www.finansgundem.com

2 sezondur sol bekte yaşanan sıkıntılara çare arayan Galatasaraylı kurt hoca adresi ısrarla Carlinhos olarak gösterdi

Başkan Aysal da son yapılan görüşmede Terim’i, “Carlinhos transferini bana bırak hocam. Gereken görüşmeleri bizzat ben yapıp oyuncuyu alacağım” sözleriyle rahatlattı.Fatih Terim’in iki sezondur ısrarla istediği Carlinhos için başkan Ünal Aysal söz verdi... 2 sezondur takımını şampiyon yapan ancak sol bekteki sıkıntılar nedeniyle Riera’yı bu bölgede oynatmak zorunda kalan kurt hoca Brezilyalı oyuncuyu idealindeki isim olarak belirledi.
Ancak sözleşmesi devam eden oyuncuyu kulübü Flumimense bırakmak istemezken yapılan görüşmelerin ardından 9 milyon Euro gibi astronomik bir rakam ortaya çıktı.
G.Saray cephesi Claudio Taffarel aracılığı ile 26 yaşındaki oyuncu için girişimlerde bulunsa da bir türlü olumlu netice alınamadı. Teknik direktör Fatih Terim de başkan Aysal ile son yaptığı görüşmede Aurelien Chedjou transferi sonrasında sol beke de mutlak takviye isteyen İmparator, Carlinhos ısrarını sürdürdü. Başkan Aysal da bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final oynayan takımın durumunu göz önüne alarak hocasına “Carlinhos transferini bana bırak hocam. Gereken görüşmeleri bizzat ben yapıp oyuncuyu alacağım” sözleriyle hocasını rahatlattı.
RIERA YOLCU
BU transferin yanı sıra eldeki bazı yabancı oyunculardan da kurtulmak isteyen sarı-kırmızılılar, ilk olarak yıllık 3 milyon Euro kazanan Albert Riera’yı göndermek istiyor. Carlinhos’un takıma kazandırılması halinde İspanyol oyuncu ile masaya oturularak geçen sezon Baros’a uygulanan taktik ile yollar ayrılacak.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)