BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinO Ses Türkiye'ye rakip geliyor!----

O Ses Türkiye'ye rakip geliyor!

O Ses Türkiye'ye rakip geliyor!
17 Ekim 2013 - 17:16 www.finansgundem.com

Dünyaca ünlü müzik yıldızlarını piyasaya kazandıran "X Factor" yakında başlıyor

One Direction ve James Arthur gibi yıldızları dünya müzik piyasasına kazandıran, yıldız yaratan şarkı yarışması "X Factor"e 16 yaşından 99 yaşına kadar, kadın erkek herkes katılabilecek. "X Factor"ün birincisi ise tam 2 Milyon TL'lik büyük ödülün sahibi olacak.
SEÇMELER BİNLERCE KİŞİNİN ÖNÜNDE YAPILACAK
"X Factor"ün konusunda uzman 4 kişilik jürisi, Türkiye'nin dört bir yanından gelecek olan yarışmacı adaylarını binlerce kişinin önünde dinleyecek ve star ışığı olan 12 yarışmacıyı seçecek. Yarışmacılar "X Factor"e ister tek başlarına isterlerse de gruplarıyla katılarak performanslarını sergileyebilecek.
JÜRİ ÜYELERİ
Gidilen tüm şehirlerde yapılan anketlerde katılımcılara X Factor- Türkiyenin juri üyeleri kim olsun sorusu soruldu. Katılımcılardan en çok oyu 3 ünlü isim aldı. Med Yapım Fatih Aksoy'un yapımcılığını üstleneceği ve sunucuları hala belli olmayan programın jüri koltuğunda, müzik dünyasının aranan isimlerinden Mustafa Ceceli, Gülşen ve Armağan Çağlayan oturacak.
 
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)