BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemO görüntülerin devamı ortaya çıktı----

O görüntülerin devamı ortaya çıktı

O görüntülerin devamı ortaya çıktı
10 Ağustos 2015 - 00:35 www.finansgundem.com

Polisin 'vatandaşları' yere yatırdığı izlenimi verilerek sosyal medyaya servis edilen görüntülerin devamında büyük bir saldırının önlendiği görülüyor

Hakkari'de özel harekatçı polislerin "vatandaşları" yere yatırdığı izlenimi verilerek sosyal madyaya servis edilen görüntülerin devamı ortaya çıktı. Makaslanan videonun devamında görünen silahlar ve bombalar, büyük bir saldırının önlendiğini ortaya koydu.

Terör örgütü PKK'nın saldırıları, gelen şehit haberleri ve operasyonlar "90'lara geri mi dönüyoruz" endişelerine neden olurken, bu duyarlılığı kullanmak isteyenler dün sosyal medyada kara propagandanın düğmesine bastı. Özel harekatçı polislerin "vatandaşları" yere yatırdığı izlenimi verilen görüntüler servis edildi.

PKK'YA OPERASYON KAYDI

Başbakanlığın inceleme başlattığı görüntülerin Hakkari'de 5 Ağustos'ta terör örgütüne yapılan operasyona ait olduğu anlaşıldı.



BOMBALAR, SİLAHLAR, BAZUKALAR

Görüntülerde lüks bir cipte ele geçirilen bombalar, silahlar, bomba yapımında kullanılan malzemeler, bazukalar, sahte kimlikler, örgütsel dökümanlar göze çarpıyor. Özel harekatçı polislerin aracın bagajında ele geçirdiği cephanelik, PKK'nın planladığı büyük bir katliamın önlendiğini gösteriyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)