BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporO formayı boşuna öpmedim----

O formayı boşuna öpmedim

O formayı boşuna öpmedim
20 Şubat 2013 - 08:45 www.finansgundem.com

Meireles: “Bu takım bana hep güvendi. Ben de F.Bahçe armasını laf olsun diye öpmedim. Hatamın farkındayım."

F.Bahçe’de Raul Meireles’in BATE Borisov ile oynanan ilk maçta gördüğü kırmızı kart, Portekizli’nin en büyük destekçisi olan teknik direktör Aykut Kocaman’ı bile çileden çıkardı.  Kocaman, Belarus’taki maçın dönüşünde yüzüne bile bakmadığı 29 yaşındaki orta sahanın ceza alması için hem yönetime rapor sunacak hem de asıl büyük cezayı kendisi kesecek.
G.Saray karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart sonrası Portekizli’nin haklı olduğuna inanarak, futbolcusunu sonuna kadar savunan kurt hoca, Portekizli’nin BATE maçında yaptığı gereksiz hareketi bir türlü içine sindiremiyor. Oyuncusuna olan kırgınlığını yenemeyen Aykut Kocaman, Emre ile Mehmet Topal’ın Trabzonspor maçındaki uyumunu da görünce Meireles’e bir süre forma vermeme kararı aldı.
‘O?AN?ŞOKA GİRDİM’
Meireles cephesinde ise pişmanlık hakim durumda. Gördüğü kırmızı kartın ne kadar gereksiz olduğunun farkında olan Portekizli yıldız, yakın çevresine “Ben onurlu bir insanım. Bu kulüp bana güvenip buraya getirdi. Takıma katkı vermek ve hocama olan sözümü tutmak için elimden geleni yapacağım. Aykut Hoca, bana en zor anlarımda inanıp sahip çıktı, onu yarı yolda bırakmam. Ben, F.Bahçe armasını boşuna öpmedim” dediği öğrenildi.
Önceki gece Nijerya ile birlikte Afrika Uluslar Kupası’nı kazanan Joseph Yobo için düzenlenen partide takım arkadaşlarına da dert yanan Meireles, “BATE Borisov maçındaki hareketim anlık bir tepkiydi. Ben bile ne yaptığımı anlamadım. Şoka girdiğim için hakeme tepki bile veremedim. Ancak bu kararın ağır olduğunu söyleyebilirm. Vurduğum oyuncu bile bana kararın en fazla sarı kart olması gerektiğini söyledi. Ancak ben de hatamın farkındayım” şeklinde konuştu.
Maç başı 10 bin Euro prim alan Raul Meireles, tüm bunları teknik direktör Aykut Kocaman ile yapacağı görüşmede kendisine de söyleyecek. Ancak kurt hocanın kararında geri adım atması beklenmiyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)