BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemO düzenleme Reza Zarrab için mi?----

O düzenleme Reza Zarrab için mi?

O düzenleme Reza Zarrab için mi?
25 Mart 2016 - 10:54 www.finansgundem.com

AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, "Reza Zarrab’ı kayırmak için yasal düzenleme yapıldığı iddiası doğru değildir" dedi

AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, Kişisel Verilerin Korunması Tasarısı görüşmelerinde, ABD'de tutuklanan Reza Zarrab’ı kayırmak için yasal düzenleme yapıldığı iddiasının doğru olmadığını belirterek, "Yurt dışında bulunan vatandaşlarımızın bazı haklarını güvence altına alan söz konusu önerge, Reza Zarrab'ın tutuklanmasından bir ay önce hazırlanmıştır" dedi.

Bostancı, yaptığı yazılı açıklamada, dün bazı basın yayın organlarında, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Tasarısı görüşmeleri sırasında, kendisinin de altında imzası olan önergeyle, ABD'de tutuklanan Reza Zarrab’ı kayırmak için yasal düzenleme yapıldığının iddia edildiğini belirtti.

Habere konu olan söz konusu önergenin, yurt dışında yaşayan gurbetçilere yönelik olup, iddia edilen tarihten bir ay önce, 18 Şubat 2016 tarihinde hazırlanarak TBMM Başkanlığına sunulduğunu aktaran Bostancı, şunları kaydetti:

"Haberde iddia edildiği gibi, gece yarısı operasyonu ile değil, söz konusu şahsın tutuklanmasından bir ay önce hazırlanmıştır. Önergenin hazırlanmaya başladığı tarihlerde Reza Zarrab'ın tutuklanma konusu gündemde dahi yoktu. Haberde yer alan iddialar mesnetsiz ve gerçeği yansıtmamaktadır. Söz konusu önerge ile yurt dışında bulunan vatandaşlarımızın bazı hakları güvence altına alınmak istenmiştir. Asılsız iddialar üzerine kurgulanmış böyle haberlerle, kamuoyunu yanıltmak gazetecilik etiğiyle bağdaşmamaktadır."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)