BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinNusret’in beyaz çoraplı tatil stili sosyal medyanın diline düştü----

Nusret’in beyaz çoraplı tatil stili sosyal medyanın diline düştü

Nusret’in beyaz çoraplı tatil stili sosyal medyanın diline düştü
16 Ağustos 2019 - 14:00 www.finansgundem.com

Mikonos'ta tatil yapan sosyetik etçi Nusret, burada bulunan restoranında tatil stiliyle dikkat çekti. Beyaz çoraplarla terlik giyen Nusret, sosyal medyanın da diline düştü.

Saçlarıyla, giyim tarzıyla genelde İspanyol erkeklerini andıran Nusret, Mikonos’ta hem tatil yapıyor hem de adada bulunan restoranıyla ilgileniyor. Müşterileriyle de fotoğraf çektirmeyi ihmal etmeyen Nusret, geçtiğimiz gün tercih ettiği stiliyle sosyal medyanın diline düştü.

Beyaz çoraplar üzerine siyah terlik ve uzun kollu siyah fermuarlı bir eşofman üstü giyen Nusret, tarzıyla aslında modaya ayak uydurmaya çalışmış. Ne var ki, son zamanlarda genellikle repçilerin tercih ettiği çorap-terlik trendi, Nusret’e pek gitmemiş.

Hatırlarsanız Kanye West bir arkadaşının düğününe giderken takım elbise altına beyaz çorap ve terlik giymişti. İşte o günden sonra sokak modasını da ele geçiren bu trend, Nusret dışında, Ben Fero’yu da etkisi altına almış.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)