BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNorveç'ten UNRWA için sağduyulu açıklama!----

Norveç'ten UNRWA için sağduyulu açıklama!

Norveç'ten UNRWA için sağduyulu açıklama!
28 Ocak 2024 - 10:30 www.finansgundem.com

BM Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) çalışanlarının çatışmalara katıldığı iddiasını öne sürerek Gazzelilere finansal desteklerini çektiklerini ilan eden Batı ülkelerine Norveç'ten yanıt geldi.


Norveç’in Filistin temsilciğinden yapılan açıklamada, Norveç’in UNRWA’ya yönelik desteğinin süreceği ifade edildi.

Açıklamada, “Gazze'deki durum felaket boyutundadır ve UNRWA buradaki en önemli insani yardım kuruluşudur. Norveç olarak UNRWA aracılığıyla Filistin halkına verdiğimiz desteği sürdürüyoruz. Filistin için uluslararası desteğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulmaktadır. UNRWA personelinin 7 Ekim'de İsrail'e yönelik saldırılara karıştığına dair haberler son derece rahatsız edici ve eğer doğruysa tamamen kabul edilemezdir, Norveç UNRWA'nın konuya ilişkin soruşturmasını memnuniyetle karşılamaktadır. Tam bir şeffaflık bekliyoruz. Bireylerin yapmış olabilecekleri ile UNRWA'nın neyi temsil ettiğini birbirinden ayırmamız gerekmektedir. Kuruluşun Gazze, Batı Şeria ve bölgedeki on binlerce çalışanı yardımların dağıtılmasında, hayatların kurtarılmasında, temel ihtiyaç ve hakların korunmasında çok önemli bir rol oynamaktadır” denildi.

İsrail, savaş hazırlıklarını artırdığını duyurdu

 

ABD firmalarına 'İsrail' boykotu

 

İsrail'in sözde iddiaları üzerine Avustralya UNRWA'ya desteği kesti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)