BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaNoel Baba en değerli marka oldu----

Noel Baba en değerli marka oldu

Noel Baba en değerli marka oldu
16 Aralık 2013 - 07:50 www.finansgundem.com

Dünyanın en değerli markası sandığınız markalar değil!

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance, seyahat, perakende alış-veriş, konaklama-ağırlama sektörlerine ekonomik katkılarını dikkate alarak Noel Baba'nın marka değerini belirledi.
Noel Baba, 1.6 trilyon dolarlık değeriyle, dünyanın en değerli markaları Apple, Samsung ve Google'ı solladı. Brand Finance CEO'su David Haigh, "Her ne kadar Noel Baba'nın gerçekliği tartışılsa, hatta bir pazarlama kurgusu olduğu söylense bile, araştırma sonuçları onun en değerli marka olduğu gerçeğini değiştirmeyecektir. Ayrıca, dünyanın önde gelen markaları Noel Baba markasından yararlanmayı sürdürecektir" dedi.
Brand Finance raporuna göre, marka sıralamasında ABD, İngiltere ve Almanya ilk üç sırada yer alırken Türkiye 19. sırada gösterildi. Ancak Türkiye bir yıl içerisinde marka değerini yüzde 41 artırarak en çok değer artıran 4. ülke oldu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)