BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNobel Barış Ödülü rekor fiyata satıldı----

Nobel Barış Ödülü rekor fiyata satıldı

Nobel Barış Ödülü rekor fiyata satıldı
21 Haziran 2022 - 08:33 www.finansgundem.com

Geçen yıl Nobel Barış Ödülü'nü kazanan muhalif gazeteci Dmitri Muratov'un açık artırmaya çıkardığı ödül rekor fiyata alıcı buldu. Muratov ödülü, Ukraynalı mültecilere yardım için satma kararı almıştı.

Geçen yıl Nobel Barış Ödülü’nü kazanan muhalif gazete Novaya Gazeta’nın yayın yönetmeni Dmitri Muratov, dün gece Ukraynalı çocuk mültecilere yardım olmak için ödülünü açık artırma usulüyle satışa çıkardı.

Dünya Mülteci Günü’ne denk gelen açık artırmada ödül 103.5 milyon dolara alıcı buldu.

Rusya’nın Ukrayna’yı işgali sonrasında Moskova yönetiminin katı yasaklarıyla birlikte çalışmalarını askıya alan gazetenin yayın yönetmeninin ödülüne verilen para da bir rekor olarak tarihe geçti. Geçmişte benzer ödüller satışa çıktığın 5 milyon doların altında alıcı bulmuştu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Heritage Auctions isimli müzayede evi, “Bu ödül daha öncekilere hiç benzemiyor. Sayın Muratov ve Novaya Gazeta çalışanlarının desteğiyle bu ödül sadece bir koleksiyon ürünü olarak değil, milyonlarca Ukraynalı mültecinin hayatına pozitif katkı yapacak bir ödül haline geldi” ifadelerine yer verdi. (Sözcü)

Nobel ödüllü ekonomistten resesyon uyarısı

 

'Zelenskiy Nobel Ödülü'ne aday gösterilsin' talebi

 

Nobel Barış Ödülleri’ne aday isimler belli oldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)