BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNişantaşı'nda kalaşnikoflu saldırı!----

Nişantaşı'nda kalaşnikoflu saldırı!

Nişantaşı'nda kalaşnikoflu saldırı!
24 Aralık 2014 - 23:02 www.finansgundem.com

Vedat Şahin ve yanındaki Ferdi Topal, uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti

Suç örgütü lideri olarak bilinen Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin ve yanındaki Ferdi Topal, Nişantaşı'nda Valikonağı Caddesi'nde yürürken kimliği belirsiz kişilerce düzenlenen kalaşnikoflu saldırıda hayatını kaybetti. Saldırıda bir kişinin de yaralandığı belirtildi.

Şüphelilerin olay yerinden bir araçla kaçtığı iddia edildi.  Polis ekipleri olay yerinde incelemelerini sürdürüyor.

SEDAT ŞAHİN KİMDİR?
Sedat Şahin ve adamlarına yönelik Kasım 2005’te düzenlenen operasyonda  tutuklanmış ve hakkında çete kurmak ve yönetmek iddiasıyla dava açılmıştı. Sedat  Şahin’in de arasında bulunduğu 53 sanık hakkında hazırlanan iddianamede, Hüseyin Saral’ın İtalya’da öldürülmesi ile bir iş adamının öldürülmesine teşebbüs etme olaylarının da aralarında bulunduğu 6 eyleme yer verilmişti. Sedat Şahin’in 3 kez uygulanmak üzere, “taammüden adam öldürmeye azmettirmek” suçundan ağır müebbet hapis cezasına çarptırılması istenen iddianamede, Şahin’in ayrıca “çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve yönetmek” ile “gasp” suçlarından da 4,5 ile 29 yıl arasında değişen hapisle cezalandırılması talep edilmişti. Şahin ve beraberindekiler 2010 yılında yaptıkları başvuru neticesinde tahliye olmuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)