BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNetanyahu: Viyana'da yapılacak yeni anlaşma berbat----

Netanyahu: Viyana'da yapılacak yeni anlaşma berbat

Netanyahu: Viyana'da yapılacak yeni anlaşma berbat
22 Şubat 2022 - 11:22 www.finansgundem.com

Eski İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Viyana'da İran ile devam eden nükleer müzakerelerden varılması beklenen anlaşmayı "berbat" bir anlaşma olarak değerlendirdiğini ifade etti.


Netanyahu, İsrail'in i24 kanalına yaptığı açıklamada, varılması beklenen anlaşmanın 2015'teki iptal edilen ilk anlaşmadan daha kötü olacağını saundu. Netanyahu, "Eski anlaşma zaten İran'ın (nükleer) bombaya giden yolunu çoktan açmıştı. Yeni anlaşma daha da beter. Bu anlaşma berbat" değerlendirmesini yaptı.

Şimdilerde muhalefet lideri olan Netanyahu, "Bu anlaşma, İran'ın, uluslararası onay ile, uranyumu sınırsız bir şekilde zenginleştirmesine izin veriyor. Ortadoğu'da ve tüm dünyada terör kampanyalarına devam etmeleri için onları milyarlarca dolarla besliyor" dedi.

Anlaşma karşılığında İran'a yönelik yaptırımların kaldırılmasına katılmadığını belirten Netanyahu, bunun yerine, "felç edici yaptırımlar" ve "inandırıcı askeri tehdit" uygulanması gerektiğini savundu.

İran'dan Rusya-Ukrayna gerilimi hakkında açıklama

 

İran Cumhurbaşkanı Katar'da 14 anlaşma imzaladı

 

İran: Nükleer görüşmelerde geriye en zor konular kaldı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)