BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNetanyahu hakkında yolsuzluk soruşturması başladı----

Netanyahu hakkında yolsuzluk soruşturması başladı

Netanyahu hakkında yolsuzluk soruşturması başladı
02 Ekim 2019 - 19:08 www.finansgundem.com

Netanyahu hakkında yolsuzluk, rüşvet ve görevi kötüye kullanma suçlamaların yer aldığı 3 ayrı dosya için soruşturma başlatıldı

İsrail Başsavcısı Avichai Mandelblit, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu hakkında yolsuzluk, rüşvet ve görevi kötüye kullanma suçlamaların yer aldığı 3 ayrı dosya için Netanyahu’nun avukatlarını dinlemeye başladı.

Kudüs'teki Adalet Bakanlığı binasında gerçekleştirilen dinlemede, Başbakan Netanyahu'nun 10 avukatının bulunduğu, ancak kendisinin dinlemeye katılmadığı belirtildi.

Başsavcı Mandelblit'in 4000 numaralı dosya için Netanyahu'nun avukatlarını dinlemeye başladığı, bunun ardından 1000 ve 2000 numaralı dosyaların ele alınacağı bildirildi. Dinlemelerin, 2 ila 4 gün arasında süreceği, ancak Başsavcı Mandelblit'in gerek görmesi halinde bu süreyi uzatabileceği söyleniyor.
Dinlemelerin ardından Mandelblit'in, rüşvet, yolsuzluk ve görevi kötüye kullanma suçlamalarının yer aldığı dosyalar nedeniyle Netanyahu hakkında dava açılıp açılmayacağına karar vereceği duyuruldu. Başsavcının kararı ne zaman açıklayacağı hakkında açıklama yapılmadı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)