BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNepal'de yolcu uçağı kayboldu----

Nepal'de yolcu uçağı kayboldu

Nepal'de yolcu uçağı kayboldu
29 Mayıs 2022 - 20:12 www.finansgundem.com

Nepal'de 22 kişiyi taşıyan bir yolcu uçağı kalkıştan kısa bir süre sonra kayboldu

Nepal'in dağlık kesiminde 22 kişiyi taşıyan bir yolcu uçağı kayboldu. Yetkililer, vatandaşlar tarafından ihbar edilen bir yangın alanına kurtarma ekipleri gönderildiğini bildirdi.

Hükümet yetkilileri, özel bir hava yolu şirketine ait yolcu uçağının dağ kasabası Jomsom'a 20 dakikalık bir uçuş için hareket ettiğini ve kalkıştan kısa süre sonra kuleyle temasının kesildiğini açıkladı.

Devlete ait Nepal Televizyonu, köylülerin Tibet sınırındaki bir bölgede, Manapathi Dağı eteğindeki Lyanku Khola Nehri'nin kaynağında alev alan bir uçak gördüğünü aktardı.

Hava yolu şirketi Tara Air ve Nepal Sivil Havacılık Kurumu, yangın ihbarının alındığı bölgeye arama ekipleri gönderildiğini söyledi.

Euronews'in haberine göre, Sivil Havacılık Kurumu tarafından yapılan açıklamada, "Uçağın konumu kötü hava şartları ve arazinin karmaşık olması nedeniyle henüz belirlenemedi. Havada ve karada yapılan arama çalışmaları yoğunlaştırılacak ve arama kurtarma koordinasyon merkezi 24 saat açık tutulacak." ifadeleri kullanıldı.

Yetkililer, uçakta 4'ü Hint, 2'si Alman olmak üzere mürettebat dahil 22 kişinin bulunduğunu bildirdi.

Hava durumu yetkilileri, uçağın güzergahında olan Pokhara-Jomson bölgesinde sabahtan beri yoğun bulut olduğunu belirtti.

Everest dahil dünyanın en yüksek 14 dağından sekizine ev sahipliği yapan Nepal'de çok sayıda uçak kazası meydana geliyor. Hava şartlarının ani değişimlere uğradığı Nepal'de uçak pistleri genellikle ulaşılması zor olan dağlık alanlarda bulunuyor.

ABD'nin sır belgeleri ortaya çıktı: Savaş gemisinde UFO alarmı!

 

Maymun çiçeği uyarısı: Bu yaş grubu tehlike altında!

 

Kim'den ilginç hamle: Ölümsüz aşk iksiri dağıtıyor!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)