BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNebenzya: Haley gittiği için üzgünüm----

Nebenzya: Haley gittiği için üzgünüm

Nebenzya: Haley gittiği için üzgünüm
10 Ekim 2018 - 06:13 www.finansgundem.com

Rusya’nın BM Daimi Temsilcisi Nebenzya, ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley'in istifasına üzüldüğünü söyledi

Rusya’nın Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Vasiliy Nebenzya, ABD’li mevkidaşı Nikki Haley’in görevi bırakmasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Nebenzya, dünkü basın toplantısında, "Bugün duyduklarımızdan, bunun onun kararı olduğu açık ve biz buna saygı duymalıyız. Maalesef gidiyor. Aramızdaki tüm mevcut anlaşmazlıklara rağmen çok iyi çalışma ilişkilerine sahiptik. O karizmatik bir kişilikti, hepimiz için dosttu" ifadelerini kullandı.
Rus diplomat, "Biz, ABD Başkanı'nın aday gösterip atayacağı ve senatonun onaylayacağı her bir daimi temsilciyle hazırız" diye ekledi.

ABD'nin BM Temsilcisi istifa etti

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • DD11 Ekim 2018 09:06

    Ama eğer dışkının içinde yararlı şeyler de vardır. toprakta gübre yapılır bazı evler yapılırken dışkı kullanılır mesela. Hayvanlar kendi dışkılarını yer mesela. Ve büyük ihtimalle bizler homosaphiensler zamanı hatta daha daha öncesinde dışkımızı yiyiyorduk. Celal Şengör öğle yemeğinde bugün de dışkı yiyeyim değişiklik olsun dememiş tabikide. Merak edip tanıdan bakmış aradaki farkları karşılaştırmış. Olaya bilimsel yaklaşmış. Bir şeylere tutkusu olan insanlar onunla ilgili her seferinde daha fazlasını öğrenmek, denemek isterler. Bu hangi konuda olursa olsun. Mesela bizler böcek yiyemeyiz ama uzak doğuda yerler tiksinmeden. Ama biz tiksiniriz. Kaldı ki kokoreç yiyen bir milletiz. Ne şartlarda hazırlandığını bilmeden. Ki çoğu tamamen temizleyemiyor o bağırsakları. Bir şekilde hepimiz dışkı yemişizdir yani. Ama bizzat yemek tiksindiriyor. Dolaylı yemek göz ardı edilebiliyor