BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNBA yıldızlarından depremzedelere destek----

NBA yıldızlarından depremzedelere destek

NBA yıldızlarından depremzedelere destek
10 Şubat 2023 - 14:26 www.finansgundem.com

Furkan Korkmaz’ın organizasyonuyla, NBA Philadelphia 76ers forması giyen all-star pivotu Joel Embiid ve James Harden'ın imzalı forması, depremlerde etkilenenlere yardım için açık artırmayla satışa çıkarılıyor.

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Philadelphia 76ers forması giyen all-star pivotu Joel Embiid'in imzalı forması, Kahramanmaraş merkezli depremlerde etkilenen depremzedelere yardım için açık artırmayla satışa çıkarılıyor.

NBA'de Philadelphia 76ers forması giyen milli basketbolcu Furkan Korkmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Canım ülkemde yaşanan deprem felaketini büyük bir üzüntüyle takip ediyorum." ifadesini kullandı.

Furkan Korkmaz, takım arkadaşı Embiid'in Kahramanmaraş merkezli ve 10 il ile Suriye'yi etkileyen depremde etkilenen depremzedeler için destek formasının açık arttırmayla satışa çıkarılacağını belirterek, "Joel Embiid ile konuştuğumda elinden geleni yapmak istediğini söyledi. Joel'in formasını depremzede vatandaşlarımız için açık arttırmaya çıkartıyoruz. Elde edilecek tüm gelir Ahbap Derneğine bağışlanacaktır." bilgisini verdi.

JAMES HARDEN DE ACIMIZI PAYLAŞIYOR

Furkan Korkmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "James Harden ile de görüştüm. Acımızı paylaştığını ve ne gerekiyorsa yapmak istediğini belirtti. Kendisinin imzalı formasını da açık arttırma ile satışa çıkartıyoruz. Elde edilecek gelir deprem bölgesinde kullanılmak üzere Ahbap Derneğine gönderilecektir." bilgisini verdi.

Almanya Cumhurbaşkanı, Büyükelçilikteki taziye defterini imzaladı

 

BM yetkilisi deprem bölgesini ziyaret edecek

 

Bilim insanları "asrın felaketi"ni analiz edecek

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)