BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNavalny'nin eşi Münih'te konuştu: Putin'e hesap soracağım----

Navalny'nin eşi Münih'te konuştu: Putin'e hesap soracağım

Navalny'nin eşi Münih'te konuştu: Putin'e hesap soracağım
17 Şubat 2024 - 14:42 www.finansgundem.com

Rusya’da dün hayatını kaybeden muhalif lider Aleksey Navalny’nin eşi Yulia Navalnaya, eşinin ölümünden Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i sorumlu tuttuğunu açıkladı.

Rusya Federal Cezaevi Hizmetleri, üç yıldır tutuklu bulunan 47 yaşındaki muhalif Aleksey Navalnıy’nın cezaevinde hayatını kaybettiğini bildirdi.

Muhalif lider Aleksey Navalny’nin eşi Yulia Navalnaya, ölüm haberini aldığı sırada bulunduğu Münih Güvenlik Konferansı’nda basına açıklama yaptı;

“Düşündüm ki, burada karşınıza mı çıkayım, yoksa çocuklarımın yanına mı döneyim? Sonra Aleksey olsa benim yerimde ne yapardı? Ve eminim ki o da burada, bu sahnede duracaktı.Rusya'da yalnızca hükümet kaynaklarından aldığımız bu korkunç habere inansam mı inanmasam mı bilemiyorum. Eğer bu doğruysa Putin, çevresindeki herkes, Putin’in arkadaşları ve onun hükümeti bilsinler ki ülkemize, aileme, eşime yaptıklarının hesabını verecekler. O gün yakında zamanda gelecek.”

"Bu ölümün sorumlusu Putin'dir”

ABD Başkanı Joe Biden ise Navalny’nin ardından açıklama yaparak “Aleksey Navalny'nin ölümüyle ilgili haberler doğruysa Rus yetkililer, kendi hikayelerini anlatacak. Ama hata yapmayın. Bu ölümün sorumlusu Putin'dir” dedi.

Avrupa Birliği Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen “Putin kendi halkının muhalefetinden başka hiçbir şeyden korkmuyor. Dünya Aleksey Navalny gibi bir özgürlük savaşçısını kaybetti” dedi.

Biden: Navalny'nin ölümünden Putin sorumludur

 

Putin'in en güçlü rakibi Navalny cezaevinde hayatını kaybetti!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)