BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNATO’dan Türkiye’ye üst düzey ziyaret----

NATO’dan Türkiye’ye üst düzey ziyaret

NATO’dan Türkiye’ye üst düzey ziyaret
21 Ekim 2022 - 11:56 www.finansgundem.com

Üst düzey rütbeli temsilcilerden oluşan NATO Askeri Komitesi heyeti, Türkiye'ye ziyaret gerçekleştirdi

Kuzey Atlantik Antlaşması Örgütü (NATO) üyesi ülkelerin üst düzey askeri temsilcilerinden oluşan NATO Askeri Komitesi ve beraberinde Uluslararası Askeri Yazmanlık personeli ile NATO Stratejik Komutanlıklarından oluşan heyetin Türkiye’yi ziyaret ettiği açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB), yapılan açıklamada, dün İzmir’de konuşlu NATO Müttefik Kara Komutanlığı (LADCOM) ile başlayan ziyaretin bugün İstanbul’da sona ereceği ifade edildi.

Açıklamada, heyetin İstanbul’da Çok Uluslu Müşterek Harp Merkezi Komutanlığı (ÇMHM), NATO Hızlı Konuşlandırılabilir Kolordusu Türkiye Karargahı (NRDC-T) ve NATO Deniz Güvenliği Mükemmeliyet Merkezi’nin (MARSEC-COE) ziyaret edileceği bildirildi.

Açıklamada, önceden planlı rutin ziyaret kapsamında, heyete ittifakın doğu kanadında huzur ve güvenin idamesi için Türkiye’nin aldığı inisiyatif ve sorumluluklar, Ukrayna’ya sağlanan destek, düzensiz göç, terörizm, insan ve uyuşturucu kaçakçılığı gibi tehditlere yönelik Türkiye tarafından gösterilen gayretler ile Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından NATO harekat ve faaliyetlerine sağlanan azami katılım ile ittifakın caydırıcılık ve savunmasına verilen destekler konularında bilgiler verildiği kaydedildi.

Türkiye'den NATO, AB ve BM'ye Ege mektubu

 

NATO'dan "30 Ağustos" kutlaması

 

NATO 9. genişlemesine hazırlanıyor

 

NATO toplantısının perde arkası: Erdoğan'ın talepleri

 

Cumhurbaşkanlığı'ndan NATO zirvesine ilişkin açıklama: İstediğimizi aldık

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)