BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemNATO tatbikatına katılan Hollanda askerlerinde kıyafet skandalı----

NATO tatbikatına katılan Hollanda askerlerinde kıyafet skandalı

NATO tatbikatına katılan Hollanda askerlerinde kıyafet skandalı
28 Eylül 2018 - 07:15 www.finansgundem.com

Sıcaklıkların sıfırın altında olduğu Norveç'teki tatbikata katılan Hollanda askerleri, kışlık kıyafetleri olmayınca tir tir titredi

Termometrelerin eksiyi gösterdiği Norveç’teki NATO tatbikatına katılan Hollanda askerlerinin yanında kış üniformalarını getirmedikleri belirtildi.

Aftenposten'in haberine göre, Hollanda ordusu askerler için kış üniformalarını almadı, bu yüzden şimdi askerler sıcak giysiyi kendileri bulmalı.

Hollanda Savunma Bakanlığı Sözcüsü Barbara Visser, Norveç'te eylülde bu kadar soğuk olacağını öngöremediklerini açıkladı. Visser, daha önce Litvanya'da düzenlenen sonbahar tatbikatlarında sıcak giysiye ihtiyaç olmadığını hatırlattı.

Hollanda parlamentosuna konuşan Visser, askerlerin alacağı sıcak üniformanın parasını tazmin edeceklerini kaydederek, "Askerlerimiz gereken tüm kıyafeti almalı. Bunun bir daha tekrarlanmasını istemiyorum" dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)