BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinMüzik festivalinde sahne çöktü: Ölü ve yaralılar var----

Müzik festivalinde sahne çöktü: Ölü ve yaralılar var

Müzik festivalinde sahne çöktü: Ölü ve yaralılar var
13 Ağustos 2022 - 14:10 www.finansgundem.com

İspanya’nın Valencia şehri yakınlarında düzenlenen Medusa Festivali’nde, DJ performansı esnasında ana sahne çöktü. Onlarca kişi yaraladı, en az bir kişi yaşamını yitirdi.

Medusa Festivali’nde şiddetli rüzgar ve fırtına, altyapıyı da etkiledi. Valencia’nın güneyindeki doğu sahil kasabası Cullera’da altı gün boyunca düzenlenen elektronik müzik festivalinde, şiddetli rüzgar yüzünden ana sahnenin çöktüğü bildirildi. Olayın ardından en az bir kişinin öldüğü, onlarca kişininse yaralandığı açıklandı.

Fransız DJ David Guetta’nın Cumartesi günü çalacağı festivalde yaşanan talihsiz olayın ardından yaralıların hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Polis, yaralılardan üçünün durumunun ağır olduğunu,  40 kişinin ise küçük yaralar aldığını kaydetti.

FESTİVALE RÜZGAR ARASI

Organizatörler, festivalin Facebook sayfasından, “Bu sabah olanlardan dolayı çok üzgünüz” açıklamasını yaptı. ‘Olağanüstü’ hava koşullarının bu duruma yol açtığı belirtildi.

Organizatörler, “Sabah saat dört civarında beklenmedik ve şiddetli rüzgarlar festivalin belirli alanlarında ciddi tahrip yarattı. Biz de katılımcıların, işçilerin ve sanatçıların güvenliğini garanti altına almak için konser alanının derhal boşaltılmasına karar verdik” ifadelerini kullandı.

'DAHA ÖNCE BÖYLE BİR ŞEY YAŞAMADIM'

Birçok ünlü ismi ağırlaması beklenen festivalin güvenlik sebebiyle şu an için askıya alındığı dile getirildi.

Sözcü'de yer alan habere göre olay meydana geldiği sırada sahnede olan DJ Miguel Serna, sosyal medyadan, “Gergin bir kaç dakikaydı, daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım” açıklamasını yaptı.

Kardeşiyle birlikte festivalde olan katılımcılardan Jesus Carretero, İspanyol televizyonu TVE’ye, “Sahneden 30 metre uzakta olduğumuz için şoktayız. Bu ben olabilirdim, herhangi biri olabilirdi” diye konuştu.

Zeytinli Rock Festivali’ne yasak

‘Büyük panik' yeni salgın festivalden yayılmış

Drift festivalinde üst üste kazalar

Trajik olay sonrası Travis Scott Coachella Festivali'nden çıkarıldı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)