BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMuzaffer Amca'nın yürek burkan dileği----

Muzaffer Amca'nın yürek burkan dileği

Muzaffer Amca'nın yürek burkan dileği
25 Ocak 2018 - 06:33 www.finansgundem.com

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara'nın, YPG'nin roketine hedef olan camide hayatını kaybeden Muzaffer Aydemir ile ilgili paylaşımı yürekleri burktu

Kilis'e dün yatsı namazı sırasında Çalık Camii'ne YPG'nin Afrin'den fırlattığı roketin isabet etmesi sonucu Suriye uyruklu Tarık Tabbak ve Muzaffer Aydemir hayatını kaybetti. 

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Muzaffer Aydemir'in bir gün önce "Keşke ben de şehit olsam" dediği ortaya çıktı. 

Kara, ziyareti ile ilgili görüntüleri de yayınladığı mesajında, "Dün gerçekleştirdigimiz esnaf ziyaretimizde Merhum Muzaffer Aydemir abimizle ile görüşmüştük. Kendisi keşke beni de askere alsalar bende Şehit olsam diyordu. Bugün yapılan roket saldırısında istediği Şehitlik mertebesine erişti. Merhum Terzi Muzaffer abimize Allah rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)