BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMustafa Cengiz: Görevimizin başındayız----

Mustafa Cengiz: Görevimizin başındayız

Mustafa Cengiz: Görevimizin başındayız
25 Mart 2019 - 15:58 www.finansgundem.com

Yönetimi ibra şoku yaşayan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz "Şampiyonluğa yürüdüğümüz süreçte muhtemel zararları gözeterek G.Saray camiasına itidal çağrısını yapıyorum. Ben bana oy veren, vermeyen herkesin başkanıyım" dedi.

İşte Cengiz'in açıklamaları:

"Değerli G.Saraylıları, değerli basın mensupları hoşgeldiniz. Cumartesi günü kamuyounda ve G.Sarayımızda çok tartışma yaratan bir Genel Kurulu tamamladık. Başlangıcında huzur ve bütünlük içinde başladı. Aynı şekilde devam ederek bu tartışmalara mahal vermemesini arzu ederdik. Fakat maalesef öyle olmadı.

"İtidal çağrısı yapıyorum"

Mali başarılara imza attık. İdari reformların olduğuna hiç kuşku yoktur. Mali, sportif ve idari yapılanmanın sistematize edebilmek için nasıl çalıştığımızı bilirler. Mali başarının sürdürebilmesi için şampiyonluğa yürüdüğümüz süreçte muhtemel zararları gözeterek G.Saray camiasına itidal çağrısını yapıyorum. Ben bana oy veren, vermeyen herkesin başkanıyım. Bu an itibaren G.Saray'ın yüce itibarının korunması uğruna gereken her şeyin yapılacağından camiamızın kuşkusu olmasın. Tüm kamuoyu önünde ilan ediyorum. Biz görevimizin başındayız.

"Hukuki mücadelemizi sürdüreceğiz"

Hukuki mücadelemizi tüm alanlarda sürdüreceğiz. Tüm G.Saraylılar müsterih olsun. Emanetiniz emin ellerdedir.

Gözleri doldu

U14 Ligi'nde G.Saray'ın İstanbulspor'la oynadığı maçta hakemin penaltı noktasını göstermesine rağmen Beknaz kararın yanlış olduğunu belirterek topu dışarı atmıştı.

Bu videoyu sinevizyondan izleten Başkan Cengiz'in gözleri doldu. Cengiz, "İşte idari olarak G.Saray'ın kültürü bu. İşte Beknaz'ın bu hareketi ibra edilmedi. Futbol akademisindeki hocamıza çok teşekkür ediyorum. G.Saray'a yakışan bu hareketten dolayı tebrik ediyorum" dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)