BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMusk'tan Zuckerberg çıkışı: O bir tavuk!----

Musk'tan Zuckerberg çıkışı: O bir tavuk!

Musk'tan Zuckerberg çıkışı: O bir tavuk!
14 Ağustos 2023 - 13:02 www.finansgundem.com

Mark Zuckerberg, X’in sahibi Elon Musk’ın kafes dövüşü teklifi konusunda ciddi olmadığını söyledi. Zuckerberg'in bu çıkışının ardından Musk'tan Twitter üzerinden "Zuck bir tavuk" yanıtı geldi.

Teknoloji dünyası milyarderlerin kafes dövüşünü konuşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Meta tarafından Threads'in Twitter'a rakip olarak hayata geçirilmesi ile başlayan gerilimde Twitter'ın sahibi Elon Musk, Meta CEO'su Mark Zuckerberg'i kafes dövüşüne davet etmiş ve sosyal medyadan Zuckerberg'in verdiği yanıtlarla gerilim büyümüştü.

İki milyarderin haziranda dövüş kafesi yapmak için anlaşması tüm dünyanın ilgisini çekmişti.

Herkes bu sürecin gerçekten kafes dövüşü ile sonuçlanıp sonuçlanmayacağını merak ederken, ikili ünlü dövüşçülerle antremanlar yaparak özel fotoğraf paylaşımlarında da bulunmuştu.

Zuckerberg, X'e rakip olarak açtığı Threads platformu üzerinden paylaştığı mesajında, dövüş için Musk’a gerçek bir randevu teklifinde bulunduğunu kaydederek, "Sanırım hepimiz Elon'un ciddi olmadığı konusunda hemfikiriz ve artık yolumuza devam etme zamanı." değerlendirmesinde bulundu.

Musk’ın dövüş tarihi için karar vermediğine işaret eden Zuckerberg, "Önce ameliyat olması gerektiğini söyledi. Şimdi de arka bahçemde pratik yapmayı öneriyor." ifadesini kullandı.

Elon Musk ise Meta CEO'sunun açıklamalarına X platformu üzerinden, "Zuck bir tavuk." şeklinde yanıt verdi.

Musk, X sosyal medya platformundan yaptığı açıklamada, en erken tarihte dövüşmeye istekli olduğunu bildirmişti.

Musk, Zuckerberg'e "Threads" adı verilen "Twitter alternatifi, metin tabanlı bir platform kuracağı" yönündeki haberlerin ardından dövüş için meydan okumuştu. Zuckerberg de 22 Haziran'da sosyal medyada yaptığı paylaşımda "kafes dövüşü" teklifini kabul ettiğini duyurmuştu.

sahibi Musk, Mark Zuckerberg'in bu sözlerine aşağılayıcı bir karşılık verdi. Musk Twitter üzerinden Zuckerberg'in bu sözlerinin olduğu paylaşımı alarak altına, "Zuck bir tavuk" ifadelerini yazdı ve Meta CEO'sunun korkak olduğunu ima etti.

Musk: Kafes dövüşü için destansı yer ayarlandı

 

Zuckerberg, Musk'ın "kafes dövüşü" teklifini kabul etti

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)