BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemMusk'a,"X logosu" soruşturması----

Musk'a,"X logosu" soruşturması

Musk'a,X logosu soruşturması
29 Temmuz 2023 - 14:20 www.finansgundem.com

Elon Musk’ın, Twitter binasındaki logoyu değiştirmesi tartışma yarattı. San Francisco şehir yönetimi Musk'a "verilen tabela iznini ihlal" gerekçesiyle soruşturma açtı.

ABD'li ünlü iş insanı Elon Musk'ın, Twitter’ın logosunu “X” ile değiştirmesinin yankıları sürerken, Twitter’ın San Francisco’da bulunan binasındaki “kuş” logosu da kaldırılarak yerine dev bir “X” logosu konuldu.

Logo değişimi esnasında sokakta yeterli güvenlik önleminin alınmadığını söyleyen San Francisco polisi, çalışanlara müdahale etti.

San Francisco şehir yetkilileri ise kentteki binalarda bulunan sembol ya da harflerin değiştirilmesi ya da kaldırılmasının, hem tasarım hem de güvenlik nedeniyle izne tabi olduğunu belirterek, “verilen tabela iznini ihlal” gerekçesiyle soruşturma başlattı.

Twitter’ın yeni sahibi Elon Musk, geçtiğimiz günlerde sosyal medya platformunun klasik “kuş” logosunu “X” harfi ile değiştirmişti. Ayrıca Musk, “X.com” adresinin artık “twitter.com”a yönlendirdiğini açıklamıştı.

Musk logo değiştirirken telif konusunu unuttu

 

Musk, Twitter'ın logosunu değiştirdi! İşte yeni logo

 

Elon Musk açıkladı: Twitter mavi kuşa veda mı ediyor?

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)